Davids läxhjälp
 
Hem Om mig Referenser Priser Bokning GDPR
 

Från föräldrar/elever/studenter:

Högstadiet:
"Vår dotter har haft stor hjälp i skolan av mattelektionerna i sommar." 

"NN har blivit godkänd i matten! Tack så mkt för all hjälp/tips hon fått av dej. Gissa om hon är glad och stolt över sig själv!"

"Idag fick NN muntligt besked om att han får G i matte!!!!!
Tusen, tusen, tusen tack!!!!"

Gymnasiet:
"För oss var det viktigt att vår son gick ur skolan med minst godkända betyg i alla ämnen och med hjälpen i matte och fysik lyckades han."

"Att få hjälp av någon som dels kan förklara och dels puscha på, på ett annat sätt än den tjatande föräldern, gav det resultat vi önskade."

"Bra att kunna få förklarat på andra sätt än det som står i boken. Du är mycket bra på att förklara, vår dotter tycker alltid att hon får bra hjälp. Det känns som om du är engagerad och bryr dig om att det ska gå bra för eleven."

"Hej David!
Vill bara tacka för den hjälp du gav min son i hans strävan att klara matteC  på distans. Han klarade provet och fick dessutom VG!"

"Jag har fått bra hjälp med bra genomgångar, så att jag har kunnat jobba hemifrån själv, något jag normalt sett inte har gjort förut i tidigare mattekurser."


Högskolekurser:
"Jag klarade tentan!!!!!! Vilken befrielse. Tack snälla snälla du! Hade aldrig klarat detta utan din hjälp."

"Jag lärde mig mycket mer än vad jag behövde och tack vare den hjälpen klarade jag omtentan."

Övriga referenser:

"Ämnesteoretiskt mycket duktig. Visar stort engagemang."
Björn Olsson, handledare ma/fy, Älvkullegymnasiet vt-09

"Mycket goda ämneskunskaper. David har försökt och ofta lyckats med att skapa goda relationer med eleverna. Han bemöter eleverna på ett korrekt och vänligt sätt."
Inge Lundeteg, handledare, Älvkullegymnasiet ht-08

"Då eleverna kommer från olika skolor och studerat olika kurser har undervisningen varit individinriktad. David har skapat ett förtroendefullt samarbete och eleverna har i utvärdering uttryckt mycket stor uppskattning av Davids arbete. Resultatet för eleverna var också mycket gott."
Eva W Hallonstén, Karlstads kommun, Sommarskolan-02David Ström, 0737-22 14 51, info@davidslaxhjalp.se